dimecres, 12 de juny del 2013

CAMPIONAT CATALUNYA RELLEUS 2013

Després de molt temps sense actualitzar, aquí estem de nou. I venim a comentar els Campionats de Catalunya de Relleus 2013.

Aquest any es celebraven a Llers, que tot i cremar-se parcialment el mapa l’estiu del 2012 va millorar, doncs el que abans eren verds ara eren oberts o blancs. Per tant no es va poder estudiar el mapa antic per intentar treure alguns segons.

Els equips importants que corrien aquest any eren BO (guanyadors de l’any passat amb molt de temps), COB, COC, XinoXano, UEVic (tot i que aquest any l’Edu solé no corria i això els hi treia algunes possibilitats) i el Go-Xtreme. Personalment no estic ni de bon troç en bon estat de forma, doncs últimament he fet repòs per intentar recuperar-me de la lesió que arrastro des del gener, i després de setmanes sense córrer no sabia com reaccionaria el meu cos davant d’una cursa com aquesta.

1)Primera posta important, Tommi (BO), Pol (COC), Albert (GO...), Llei (COB) eren es més importants. I com era d’esperar Tommi va arribar primer, força separat de la resta, amb 3 minuts de marge sobre el Pol i casi 10 sobre l’Albert i el Llei que van arribar bastant junts. Destacar el gran paper de l'Albert, que amb tant sols 16 anys ja corre al primer equip.

2)Lluís Ferrer(BO) va sortir en primera posició, i després l’Enric (COC). Bastant més darrera va sortir el Marc(GO) en 4rta posició. Però després d’un relleu espectacular (més tard sabríem que va ser la posta més ràpida) passa al Xic i a l’enric.


3)Surto en segona posició, 2 minuts darrere del Benet (BO) i amb 5 de marge sobre el Biel (COC). Surto fent una cursa ràpida i sense grans errors i sorprenent-ment agafo un ritme tant bo que a la fita 6 porto un temps de 13:07 (fins aquí anava primer), i és quan veig el Benet a dalt de la muntanya. Tot i creure que havia atrapat al Benet recuperant els 2 minuts del principi, al sortir de les pedres de la fita 6 perdo molta velocitat i em desinflo físicament. Aquí és quan veig que no podia ser tot tant bonic, i que haver estat fent repós tant de temps, tot i estar millor de la lesió i no sentir molèsties, m'ha fet perdre molt de fons. Més tard fallo a la fita 7 i a partir d'aqui el ritme va baixant. L'error més gros el faig a la fita 10 on faig ben bé 2 minuts d'error al pensar que anava el tram 10-11. Un lapsus que més tard fa que el Biel m'atrapi a la fita 12. Així intento no despenjar-me d'ell tot i que fisicament ja no m'aguanto. Passem la fita vista amb poca diferència, pero al ser el meu bucle final més llarg perdo tota possibilitat de donar la sorpresa.
Així doncs el BO torna a guanyar, però amb menys marge que l'any anterior. COC segons i GO-Xtreme tercers. El COB completa el grup de davant, amb mitja hora sobre els 5èns.

Uns relleus amb un regust amarg en l'aspecte físic, tot i que tècnicament molt content. 2n any al primer equip i 2n cop que quedem tercers. He gaudit moltissim d'aquesta cursa, i espero que cada any que passi sigui més emocionant.

Per acabar us deixem un petit video, com als vells temps :) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada